Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Prosím, jak v Čechách vybírat, kupovat a ošetřovat maso na steaky? dík. goro

Odpověď:

Vážený goro,
to je právě to o čem je stále řeč a o čem byl ten můj seminář. V Čechách si můžete vybírat a kupovat jen takové maso které je na trhu - někdy lepší, jindy horší.Nicméně spotřebitelé musí stáe vyvíjet tlak na řezníky aby dodávali maso ve formě "ready to cook", což znamená ve formě v jaké "jde do hrnce" protože vaření nejsou žádné čáry máry - jaká kvalita jde do hrnce, taková jde z hrnce. Jak to maso ošetřovat, pokud máte na mysli maso v domácnosti, tak to je velice jednoduché. Prostě toho masa nekupujte více než kolik si ho můžete uložit v ledničce a během 2-3 dnů zpracovat. Ono také záleží na tom, o jaké maso se jedná. Například vepřové maso a kuřata na staky bych neskladoval ani v ledničce déle než dva dny. Někteří lidé to řeší tak, že nakoupené maso zmrazí, což bych nedoporučoval. Druzí taková masa marinují, ale delší marinování masa se dnes již nenosí ani u zvěřiny.
M. Klima


Vrátit se na předchozí stránku

Vyhledávání



Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

2858745
© 2007 - 2017, http://www.hostovka.cz