Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Dobrý den pane Klímo,

asi v polovině září jsem se Vás dotazovala na nástrahy francouzského pohostinství. Nestačil jste mi odpovědět ještě před mým odjezdem do Francie, nicméně jsem si poradila snad v celku dobře. Pochutnala jsem si v Arles, v Montpellier a ve Strasbourgu. Sice jsem nepojedla v "Ritzu", ale vždy jen v napohled běžné restauraci. Ve všech jsem měla pocit, že jsem host a dokonce snad i vážený host, byť ani jedna z mých útrat nebyla omračující. Bylo to velice příjemné. Příští rok se chystám navštívit Aquitaine, bližší určení zatím nevím, stále vybírám. Mohl byste prosím poradit co si nemám nechat ujít a naopak čeho se raději vystříhat?

Mnohokrát děkuji.

Bauerová 

 

Odpověď:

Vážená paní Baurová,

zaprvé se omlouvám za to, že odpovídám tak poždě. Vzal jsem si totiž větší sousto než jsem stačil rokousat a tak mám jakési zpoždní.

Já jsem se sice vyuil v Česku ale mám několikaletou praxi ve Francii, ale musím se přiznat, že celou řadu francouských jídel jsem se nauči i v  jiných zemích a zejména v Americe, kde některé potraviny, zejména maso, jsou podstatně lepší než v samotné Francii.

Co ve Francii jíst a co ne, Vám nepradím,  protože nejse  něco jako www.labuzdopo.cz., což je veliká chucpa.

Jídlo je věc osobní preference a chutě se jen těžko dají posat.

Prostě to chce eperimentovat.

Hodně úspěchů,

Mihael Klíma


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz