Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobrý den pne Klíma,
dnes otázku nepoložím,jen chci říci to co jsem nyní napsal na zeď Facebooku pan Pohlreicha:
Odpověď:
Vážený pane Šťovíčku,
naprosto s Vám souhlasím. Já jak nejspíše víte s panem Pohlreichm téměř v ničem nasouhlasím a hlavně v tom, o čem s zmiňujete i vy, že se těm mladých vnucuje jako vzor svym vulgarizmem a komediantským chováním.
Pokud se týká jeho profesionality, jak již někdo také řekl, to není jic jiného než co umí každý pořádný kuchař, ale tragedie je, že jen málokterý to umí prodat.
Jinak jsem již při prvém tom pořadu vyslovil předpověď, že až vystřílí všechny patrony, že bude konec, což je na těch několika posledních pořsdech již vidět, ale škodu kterou tím na těch mladých udělal, budeme hodně dlouho napravovat.
Teď jsem se dozvěděl, že pan Pohreich pověsí vařeí na hřebíček a že se bude věnovat učení. Vyplnila se tudíž další moje předpověď a sice, že až pan Pohlreich vystřílí všechny ty patrony kterých nebylo moc, že půjde od válu. Nu, a tď jsem jenom zvědav, co, podle čeho a koho bude pan Pohlreich učit.
Ty mladé adepty kuchařského umění doufám ne, ale ti by si ho stejně nemohli dovolit. Nejpíše bude učit ty naše kuchaře jak krást, protože jak se přiznal, to bylo jeho forte. Ale jinak se situace bude opakovat, a sice že až studnici jeho vědění vyčerpá, tak se nejpíše vrátí k nějaké zlodějně. nebo k nějakým jiným bulšitům.
S pozdravem
Michael Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv