Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Pane Klíma.

Jste považován za nejlepšího gastronomického odborníka a kritika.

Mohl by jste nějak komentovat po odborné stránce pořed Ano Šéfe???

Děkuji a přeji hezký den Tomík

Odpověď:

Váýený Tomíku,

asi Vás zklamu. Jak jste z mých nesčetných příspěvků do všech možných medií a z výše popisu mé praxe jste mohl poznat, tak odbornost pro mně znamená být jeden z nejlepších, ale o své znalosti, úspěchy a neúspěchy  se dělit s těmi mladšími aby se mých chyb vyvarovali. Ti mladí, ale jsou vetšinou velice citliví a mnohdy přebírají i chování a slovník svých učitelů či mentorů a z některých si udělají svůj role model. V tom ohledu si myslím, že pořad ano šéfe nemá s oborností co společného a označil byh ho za trestuhodný. Nicméně, jak mi mnoho lidí říká, to je to co náš národ chce. 

Já jsem  v Americe na několika televizních pořadech také spolupracoval a mám naštěstí důkazy o mé čtřicetilené praci instruktoa a učitele téměř po celém světě a moji žáci, téměř do jednoho, byli po nějakém čase velice úspěšní (mnohdy úspěšnější než jsem byl já, ale pokud by používali slovník jaký se používá v pořadu Ano Šefe, tak by se bývali nedožili konce prvého semestru.

Jsem ale přímo fastcinován tím, že když ta televize do nějakého podniku přjide, že je všechno špatné v četně obsluhy a jídla a po jednom dnu natáčení je najednou všechno dobré, přijde pan Vaněk, všechno to během pěti minut vyhodnotí na jedničku a náš nejvyšší šef pan Pohlreich dá té restauci nálepku s jeho fotkou (což je důležité)  s doporučením k její návštěvě.What a country!

M. Klima

 

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz