Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:
Rád bych se vás pane Klima zeptal, co si myslíte o televizním vaření. Standa

Odpověď:
Vážený Stando, jeden ze čtenářů mých Gastronomických dopisu, které jsem před lety uveřejňoval na internetu, mi poslal následující dopis: V televizi nám běží pořad o vaření předváděný profesionálními kuchaři. Moderátorkou je bývalá učitelka z odborné školy v Klánovicích. Přesto v každém dílu se dopustí několika hrubých gastronomických chyb ? namátkou: z vepřové panenky stahují lůj; číslo uvedené na sáčku s krevetami, které označuje velikost jsou údajně milimetry; a Ossobuco je prý steak z roštěné. Tento pořad je velmi sledovaný a laickou veřejností přijímaný jako hodnotný a dobrý pořad. Jak se slušně postavit k tomuto problému? Jak to chodí v Americe, když v televizi někdo lidem vykládá nesmysle a považuje se za odborníka? Řeší toto nějak americká Asociace kuchařů? Brání svoji odbornost? xx I když je to proti mému náboženství odpovídat někomu kdo se nepodepíše svým jménem jsem mu tehdy napsal relativně dlouhou odpověď protože jsem věděl, že si to přečtou i jní čtenáři. Od té doby uplynulo již hodně vody a hodně věcí sezměnilo a já jsem mimo toho Vašeho dostal vícet podobných dopisů ve kterých mně lidé žádaji o můj názor i na jiné způsoby vaření a tak jsem moji tehdejší odpověď trochu předělal a uveřejním ji na Hostovce pod názvem TELEVIZNÍ VAŘENÍ. M. Klima


Vrátit se na předchozí stránku

Vyhledávání



Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

2957528
© 2007 - 2017, http://www.hostovka.cz