Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobrý den pane Klímo,
je mi líto, že jste si mou předchozí otázku vyložil jako nějaký útok na Vás nebo Váš projekt. Věřte mi , že to bych si nedovolil. Taktéž bych Vám chtěl poděkovat za radu, kterou jste mi Vy jako vyučující, studentovi udělil. A to abych do restaurantu Steakgrill? nechodil. Nejsem málé dítě, které apriori udělá to, co se mu výslovně doporučí nedělat a v tomto případě Vás milerád poslechnu. Stejně tak děkuji za upřesnění, že Vámi zmiňovaných 800tisíc není za restauraci, ale za koncept. Věřte nebo ne, málem jsem to nepoznal. Jen mi závěrem dovolte otázku. O kolik stoupla cena konceptu. Já jen, že franchisu Ambiente mohu pořídit za 1 mio a stejná procenta z obratu. A to uznejte sám je trochu jiná liga. Mějte se krásně a nehněvejte se mě. S úctou Matouš Petráň
Odpověď:
O.K.
M.Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv