Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

SEMINÁŘE GRILOVÁNÍ
Autor: Michael Klíma | 21.5.2011 | Kuchyňské techniky

Dne 16. 4. 2011, při účasti 16 účastníků, proběhl ve cvičné kuchyni restaurace STEAKGRILL® v Račiněvsi, a následně 7. 5. 2011 pod záštitou AKC JIŽNÍ ČECHY v hotelu Zvíkov ve Zvíkovském Podhradí při účasti 50 členů AKC ŠUMAVA, unikátní 5 hodinový seminář grilování.

Unikátnost tohoto semináře spočívá ve 45 stránkách textu s barevnými fotografiemi, ve kterém jsou všechny techniky grilování popsány pro následnou referenci.

Unikátní také byla více než hodinová video-presentace všech technik s průvodním slovem narátora pana Michaela Klímy, autora tohoto semináře.

Náš přední grillman pan Jaroslav Honzajk, se svými asistenty Vítkem Altem a Honzou Hankem, demonstroval neméně unikátní kuchařské techniky, jako je broušení nožů, odblaňování svíčkové, krájení a tenderizování steaků, drůbeže, ryb, zeleniny a ovoce. Následně pan Honzajk demonstroval tajemství správného grilování těchto potravin na grilu a na gridlu. Zlatý hřeb semináře byla ochutnávka všech upravovaných potravin.

Pro veliký úspěch a zájem bude tento seminář opakován v nejbližší době v Račiněvsi, avšak pro školy a jednotlivé regionální sekce AKC ČR, můžeme tento seminář pořádat kdekoliv v České republice.

Kontakt: Jaroslav Honzajk e-mail:honzajk@steakgrill.cz, nebo klima@steakgrill.cz


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz