Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

BUFETY PRODUKTIVITA
Autor: Michael Klíma | 20.12.2009 | O čem se nemluví

Výňatek z MANUÁLU CATERINGU  konceptu STEAKGRILL® 

Produktivita je první podmínkou rentabilnosti každého bufetu. Práce kolem bufetu není komplikovaná, nevyžaduje žádnou velkou odbornost, a proto pro bufety a brunše se snažíme plánovat méně placené zaměstnance.

Dokonce i k přípravě jídel v jídelně, která jsou v zásadě  velice jednoduchá, je možno v krátké době zaškolit kteréhokoliv nekvalifikovaného, a tím pádem méně placeného zaměstnance.

To samé platí o doplňování jídel a nápojů a sklízení použitého nádobí což rovněž nevyžaduje žádnou velkou odbornost.

Problém v současném českém pohostinství ale je že máme příliš mnoho rádoby vzdělaných  „odborníků“, tak zvaných „náčelníků“, ale žádné „indiány“.

 


Vrátit se na předchozí stránku

Vyhledávání



Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3002813
© 2007 - 2017, http://www.hostovka.cz