Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Bain-marie
Autor: Michael Klíma | 20.4.2009 | Co, kdy, kde a jak

Bain-marie

je francouzské označení pro zařízení používané ve vědě a technice, ale i v kuchyni pro udržování potravin nebo materiálu při požadované teplotě pod bodem varu po potřebnou dobu.

Bain-marie se liší tvarem a velikostí. V českých kuchyních se tomuto zařízení říká zcela neprozaicky vana, a díky charakteru českých hotovek, byla kdysi nezbytným vybavením kuchyně. Dnes jsou vany nahrazovány teplými výdejními pulty s gastro nádobami, případně jinými zařízeními jako je například holding cabinets apod.

Já osobně ale na vanu nedám dopustit. Když chcete uvařit celého vlekého lososa, tak lepší nádobu než vanu k tomu nepotřebujete.

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160446
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz